Categorie archief: Turkije

Afbeelding 16Turkije | Cruise voor kinderen

Ver weg van de drukke stranden en het massatoerisme kun je genieten van het prachtige Turkse land, op plekken waar de gemiddelde toerist niet snel zal vertoeven. Varend op een traditionele Gület ontdek je samen met je kids een van de mooiste kustroutes die de Middellandse Zee te bieden heeft tijdens een heuse kids cruise!

Waterskiën, zwemmen, snorkelen, kanoën in de mooie azuurblauwe baaien en het bezoeken van authentieke vissersdorpjes, alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie voor je gezin zijn aanwezig!

Deze cruises zijn speciaal opgezet voor families en 1-ouder-gezinnen met kinderen.  Je kunt zo op een ontspannen manier nieuwe mensen leren kennen en jouw kinderen hebben plezier met de overige kinderen aan boord. Zo kan iedereen volop genieten!

Bekijk hier alle mogelijkheden >>

corendon

Turkije | skieën

Zon, zee en… sneeuw. Turkije is één van de populairste zonbestemmingen van Nederlandse gezinnen. Maar wist je dat je er ook prima kunt skiën? Het Turkse wintersportgebied Kartalkaya is een schitterende en sneeuwzekere skibestemming die geschikt is voor jong en oud. Het gebied is nog redelijk onontdekt. Je zult hier geen last hebben van wachttijden en op de piste zelf is volop ruimte. Dit kleine wintersportgebied telt 30 kilometer aan pistes, waarvan 20 makkelijk, 7 gemiddeld en 3 moeilijk. Ideaal dus voor de beginnende skiër. Kartalkaya is een geweldige vakantiebestemming voor gezinnen om eens een andere kant van Turkije te ervaren.

Bekijk hier de mogelijkheden >>